Георги Свилен Бонев

Гого бележник 2014           Аз се казвам Георги Свилен Бонев. Роден съм в гр.Попово. От тази учебна година съм ученик в IV „В“клас на ОУ „Любен Каравелов“ гр.Попово. Моите любими предмети са физическо възпитание и спорт, математика и човекът и природата. С голямо желание се включих в клуб „Магията на математиката“, където ще решаваме интересни задачи и ще провеждаме математически игри. Награждаван съм с грамоти от участието ми в различни състезания в училище.
           От втори клас тренирам волейбол във ВК „Черноломец 98“ гр.Попово. Участвал съм във всички състезания, проведени до сега в различни градове на България. Имам и медал. Тренирам с огромно желание и се старая да изпълнявам винаги указанията на треньора.
           През свободното си време играя с приятели волейбол, карам колело, играя на компютъра, гледам телевизия, когато е лошо времето или ходя в залата да гледам тренировките на по-големите.
           Моите отговорности са да уча уроците и да пиша винаги домашните си, да си нагласям раницата за училище, да си подреждам стаята и при нужда да помагам в къщи на мама и тати.
           Моите мечти са: най силно желая да стана професионален волейболист, на второ място искам да стана строителен инженер-проектант на нови сгради.
          Първите ми впечатления за новият клас са, че г-жа Петрова е много добра, взискателна към нас и не ни се кара много. Повечето децата от класа са ученолюбиви и добри, активни в училищните състезания по различните предмети.   Имат много грамоти и награди. Когато правят бели не се клюкарят. Всички обичат да играят на народна топка.
           Моите родители ми дават винаги добри съвети, подкрепят ме и ми помагат.

С моя идол Цецо Соколов

Жоро с неговия идол Цецо Соколов(1)

Жоро в атакаСс най-добрия разпределител в света Матю Андерсън Жоро с най-добрия разпределител в света Матю АндерсънBG либерото

С Maxwell HoltMaxwell Holt

С William PriddyWilliam Priddy

С треньора на националитеЖоро с треньора на националите(1)

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s