Георги

16

      Казвам се Георги Росенов Минчев. Живея в град Попово. Моето училище е ОУ“Любен Каравелов“. Ученик съм от ІІв клас. Всички деца от класа са мои приятели, но най-добрия ми приятел е Момчил. Имам приятели и от другите класове. През междучасията играя с тях. Когато е топло излизаме с топка на училищната площадка. Много обичам екскурзиите. В първи клас госпожа Петрова ни води във Варна, беше много забавно.

     Любимият предмет в училище е физическо възпитание. Обичам спортните игри. На второ място е математиката, решавам задачи с удоволствие. Включих се и в клуб „Магията на математиката“. Там решаваме интересни задачи, играем математически игри. Старая се  и по другите учебни предмети. Мое задължение е да си уча уроците. Имам и други отговорности – да си подготвям чантата за училище, да поддържам чиста стаята си.

      В свободното си време играя видео игри или играя с приятели навън. През зимата обичам да играя в снега. С нетърпение чакам лятната ваканция. Тогава ходя на село, където имам много приятели. Ходим с мама на басейн, а с тати за риба. Често цялото семейство ходим на екскурзии. Но любимото ми време е когато сме на море. Мама и тати много ме обичат и са страхотни родители.25 12 2011 077liato2012 085

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s