Денислав

D1

Казвам се Денислав Денчев Стефанов. Живея в град Попово. Уча в ОУ”Любен Каравелов” и съм ученик във втори „в” клас. Разбирам се добре с всички от класа. Любимите ми предмети в училище са математика, физическо възпитание и изобразително изкуство, но най-много обичам математиката. Моите отговорности са да посещавам редовно училище, да внимавам и да съм активен в час, да спазвам реда в училище и да се подготвям системно по всеки предмет. Тази година участвах активно в състезанията на СБНУ и се класирах за Националното финално състезание. Включих се в клуб ”Магията на математиката” и изучавам английски език в Училища Европа.

Родителите ми ме насърчават и подкрепят ежедневно и много ме обичат. Не искам да ги разочаровам и затова ще се постарая да бъда отговорен и за в бъдеще.

Когато съм свободен обичам да слушам музика и да играя, иска ми се да имам повече свободно време за това. Много обичам и да пътувам с моите родители. Харесва ми да съм сред природата, на различни красиви и интересни места.

 

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s