Денислав

D1

Казвам се Денислав Денчев Стефанов. Живея в град Попово. Уча в ОУ”Любен Каравелов” и съм ученик във втори „в” клас. Разбирам се добре с всички от класа. Любимите ми предмети в училище са математика, физическо възпитание и изобразително изкуство, но най-много обичам математиката. Моите отговорности са да посещавам редовно училище, да внимавам и да съм активен в час, да спазвам реда в училище и да се подготвям системно по всеки предмет. Тази година участвах активно в състезанията на СБНУ и се класирах за Националното финално състезание. Включих се в клуб ”Магията на математиката” и изучавам английски език в Училища Европа.

Родителите ми ме насърчават и подкрепят ежедневно и много ме обичат. Не искам да ги разочаровам и затова ще се постарая да бъда отговорен и за в бъдеще.

Когато съм свободен обичам да слушам музика и да играя, иска ми се да имам повече свободно време за това. Много обичам и да пътувам с моите родители. Харесва ми да съм сред природата, на различни красиви и интересни места.

 

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s