Момчил

Moni

     Казвам се Момчил Пламенов Стефанов и съм от град Попово. Уча в ОУ „Любен Каравелов“. Ученик съм от ІІв клас. Класът ни е сплотен, силен по-успех, страхотен. Разбирам се много добре със съучениците си. В лицето на някои от тях срещнах истински приятели. Любимите ми предмети в училище са математика и физическо възпитание и спорт. За да проверя знанията си участвам  в състезанията на Сдружението на българските начални учители. Тази година за първи път ще премеря сили и в математическото състезание „Европейско кенгуру“ .

1475

     Участвам в училищната секция по шахмат. Явявам се на състезания. Миналата година получих грамота от училищното първенство по шахмат, класиран съм на 2-ро място от групата І-ІV клас. В началото на тази година взех участие шахматен турнир „Трите царя“, където бях класиран на 4-то място в моята възрастова група. Освен в училище изучавам английски език и в Училища Европа, където показвам отлични резултати. Всичко това постигам с упорит труд и подкрепата на моите родители, които много обичам.

0406

     В свободното си време обичам да играя футбол с приятели, както и да ходя с баща си на риболов. Участвах в състезание по риболов през 2012година. Бях най-малкия участник. Съвсем малко не ми достигна количеството на уловената от мен риба, за да се класирам в І-ва възрастова група, макар че аз не попадах и в нея.  Тази година отново имам желание да участвам в риболовното състезание при откриване на сезона.

     Обичам да пътувам с моите родители до различни кътчета на страната ни. Желанието ми обаче  е да стана футболист.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s