Сибел

     12

     Казвам се Сибел Халилова Шефкетова и съм на 9 години. Родена съм и живея в град Попово с моето семейство. Ученичка съм във ІІ в клас на ОУ“Любен Каравелов“. Класът ми е сплотен и задружен, с по-голяма част от децата сме заедно още от детската градина. Помагаме си и се обичаме много.

     Като на всяко дете любимите ми предмети са физическо възпитание, изобразително изкуство и музика. Но също много обичам и часовете по четене, български език и математика. В тях се затруднявам повече, но пък  научавам много нови неща и така ставам по-умна и по-отговорна. В училище оценките ми показват моите лични постижения. Участвам и в състезанията на СБНУ и винаги се боря за максимален брой точки, имам много грамоти. Спечелих І-во място в конкурс „Моят живот в училище“, където участвах със стихотворение.

     Като 9 годишно дете и аз си имам отговорности. В училище – да внимавам, да вземам участие в часовете,  да уважавам учителите и съучениците си, да спазвам правилника на училището. Вкъщи също имам отговорности – да пазя чиста и подредена стаята си, да си пиша домашните и уча уроците, да си приготвям ученическата раница.

   Много обичам да рисувам. Посещавам школа за изобразително изкуство „Арт-Попово“, където научавам нови техники и много често участвам с рисунките си в конкурси. Спечелих ІІІ-то място в националното състезание за рисунка“Любимото ми място в родния ми град“. Получих грамота, парична и предметна награда. Имам прекрасни спомени от награждаването, което беше в град Пловдив.

     Искам да порасна умна и възпитана, да се справям с трудностите сама, но и да имам повече време за игра.

     В свободното си време обичам да чета интересни книги, да рисувам, да карам колело и да слушам музика.  Обичам и да сърфирам в интернет, от там научавам много нови неща. Много обичам и да спя до късно сутрин.

     Мама и татко ме подкрепят във всяко мое начинание. Те ми помагат и често ме насочват, за да се справям по-добре с всичко, което се захващам.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s