Цветелина

     Ceci

      Казвам се Цветелина Христова Иванова. Аз съм от град Попово. Ученичка съм във втори „в” клас на ОУ “Любен Каравелов”. Със съучениците ми се разбираме много добре и сме един задружен клас. С повечето от тях имаме общи интереси. Събираме цветни лепенки и през междучасията си ги разглеждаме и разменяме. От предметите, които изучаваме, любими са ми изобразително изкуство, домашен бит и техника и физическо възпитание и спорт, защото са свързани с любимите ми занимания – обичам да рисувам, да спортувам и да изобретявам разни работи. Отговорностите ми са да подготвям редовно уроците и домашните си, да не ям в час, да пазя чистотата в училището.

      От първи клас се занимавам активно с шах. Включих се в секция „Шахмат” по проект УСПЕХ. Тази година спечелих сребърен медал от турнира „Трите царя”. Вземам участие също и в състезанията на СБНУ.

484332

   Извън училище посещавам школа по изобразително изкуство ”Арт-Попово” и изучавам английски език в Училища Европа.

      В свободното си време обичам да си играя с котките на двора, да ги милвам, да връзвам перце на връв и те да го гонят. Обичам да ходя с мама на поход сред природата или да караме колело, както и да плувам. Имам голямо желание да се науча да карам ски. През лятото баба и дядо ме вземат с тях на палатка на язовира. Обичам морето и планината. От малка знам, че трябва да опазвам природата чиста. Участвала съм в екологични акции, свързани с почистване и залесяване.

5350

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s